Nichelare_lucioasaNichelarea Lucioasa

Prin coroziune se înțelege totalitatea proceselor de degradare a metalelor sub acțiunea agenților chimici din mediu, se manifestă prin pierderea în greutate a obiectelor metalice și prin modificări ale proprietăților mecanice (densitate, rezistență, elasticitate) ale acestora.

Nichelul protejează contra coroziunii, prin izolare. Ca această izolare să fie cât mai perfectă, nichelarea în cadrul companiei noastre se realizează în trei straturi NI-CU-NI conform standardelor ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2004 și CHSAS 18001:2007. Nichelarea lucioasă are atât rol decorativ, cât și anticoroziv, iar pentru a obține suprafețe nichelate cu luciu oglindă este nevoie de o pregatire specială prealabilă a suprafeței înainte de nichelare


Ce trebuie să ştiţi înainte de a ne transmite o comandă:

Dimensiunile de gabarit a reperelor pentru nichelare, cuprare, cromare: Lăţime: 1000 mm, înălţime 500 mm, lăţime 150 mm pe ramă; în tambur nichelare, cuprare φ 100 x 80 mm. Reperul se recomandă a fi confecţionat din tablă laminată la rece, STL, sau profile din tablă laminată la rece, fără urme de oxizi (rugină).
 

Pentru a putea întocmi oferta de preţ vă vom solicita :
  • desenul (schiţa) reperului
  • grosimea stratului de nichel, cupru, crom
  • rezistenţa la ceaţă salină (dacă e cazul)
  • alte cerinţe specifice clientului
  • numărul de bucăţi de galvanizat / lună.